Hvad betyder de nye internationale standarder for din virksomhed?

I februar udgav PEFC International tre reviderede standarder vedrørende Sporbarhedscertificering, Logobrug og Krav til certificeringsvirksomheder. Nu kan I læse meget mere om ændringerne og hvilken betydning det har for jeres virksomhed. 

Hvad betyder de nye internationale standarder for din virksomhed?

10. april 2020 PEFC International

I februar 2020 publicerede PEFC de nyligt reviderede internationale standarder for PEFC Sporbarhedscertificering (ST 2002), PEFC Varemærke (ST 2001)og Krav til Certificeringsfirmaer der udfører sporbarhedscertificering (ST 2003). Disse tre standarder trådte i kraft d. 14. februar 2020 med en 24-måneders overgangsperiode.

Det vigtigste at notere er, at da de tre standarder hænger sammen, har PEFC været nødsaget til at føre revisionen af dem alle tre på samme tid. Det betyder at en certificering eller et audit enten skal være udført i forhold til de tre 2020 versioner af standarderne eller udført i forhold til de tre tidligere versioner. Det vil sige at hvis man skal certificeres i overensstemmelse med alle de nye standarder, skal man efterleve alle krav i de tre standarder.

Sporbarhedscertificerede virksomheder

Hvis din virksomhed allerede er certificeret eller hvis I ønsker at blive certificeret i den nærmeste fremtid henviser vi til denne side.

Her kan I læse om de forandringer revisionen af de tre internationale standarder medfører. Det omhandler bl.a. Logobrug og nye krav så certificeringen er tilpasset de reviderede standarder.

Certificeringsvirksomheder

For certificeringsvirksomhederne som er en uafhængig tredjepart, som har underskrevet en kontrakt med PEFC om at må udføre kontrol og udstede certifikater til virksomheder, er der også nye krav. Det kan I læse mere om her.

Læs mere om de generelle ændringer efter revisionen af de tre standarder herTilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse