”Best Use of Certified Timber” – tilmeldingen er åben

Er du arkitekt eller en del af et projekt, som har anerkendt træets potentialer og derfor benytter certificeret træ? Så tilmeld projektet til prisen som ’Best Use of Certified Timber’ til World Architecture Festival (WAF) 2020.

Deadline for tilmelding er d. 22. maj.

”Best Use of Certified Timber” – tilmeldingen er åben

6. marts 2020 PEFC International

Er du arkitekt eller en del af et projekt, som har anerkendt træets potentialer og derfor benytter certificeret træ? Så tilmeld projektet til prisen som ’Best Use of Certified Timber’ til World Architecture Festival (WAF) 2020.

Deadline for tilmelding er d. 22. maj.

"Best Use of Certified Timber"

Samarbejdet mellem PEFC og WAF de seneste to år har vist sig at være meget populært og derfor har WAF udmeldt at de for tredje år i streg åbner World Architecture Festival tilmeldingen til prisen for ’Best Use of Certificed Timber’. Det betyder at endnu et byggeri eller projekt kan vinde titlen på baggrund af deres brug af certificeret træ.

Festivalen uddeler hvert år flere forskellige priser, men ønsker med prisen "Best Use of Certified Timber" at anerkende, fremvise og inspirere ny spektakulær arkitektur – også de værker som stadig kun findes på tegnebrættet. Prisen som uddeles med støtte fra PEFC anerkender de projekter som viser træets muligheder med bæredygtige visioner.

I 2019 tilmeldte 39 arkitekter fra 18 lande deres projekter til prisen. Sidste års vinder af titlen var Pingelly Recreation and Cultural Centre (PRACC) i Western Australia, designet af iredale pedersen hook architects og Advanced Timber Concepts Studio

Hvordan deltager man?

Alle projekter, der er tilmeldt i en af de 18 kategorier for færdige bygninger, er kvalificeret til prisen ”Best Use of Certified Timber”. Du skal blot markere afkrydsningsfeltet ud for "Please consider me for Best Use of Certified Timber Prize" under "Enter into additional WAF Prizes".

Husk at brug af certificerede træprodukter er en forudsætning for at komme i betragtning til prisen. Under tilmeldingen bliver du bedt om at give detaljer om procentdelen af certificeret materiale, der bruges i dit projekt. 

Du kan læse mere om de forskellige priser på World Architecture Festivals hjemmeside, hvor du også kan tilmeldedit projekt. WAF website

Den 13. udgave af World Architecture Festival foregår i Lissabon fra d. 2.-4. december 2020. Kåringen finder sted fredag d. 4. til Gallamiddagen.

For mere information besøg: www.worldarchitecturefestival.com

Bemærk venligst, at fristen for tilmelding af dit projekt er 22. maj 2020. 

Designing the Future with Sustainable Timber 

Over hele verden omfatter arkitekturfællesskabet solidt og konstrueret træ til at levere højt profilerede, prisvindende projekter og designs - alt fra huse, skoler og hoteller til restauranter, teatre, supermarkeder og swimmingpools laves i dag i bæredygtigt træ.

Under temaet ”Designing the Future with Sustainable Timber” er en række interessenter gået sammen under ledelse af PEFC for at fremme brugen af træ i byggeri generelt og især fremme brugen af certificeret træ.

Vil du være med?
 
Vil du være med, eller har du yderligere spørgsmål til tilmelding kan du kontakte os på info@pefc.dk.
 

Certificering af træ er nødvendigt; det sikrer, at det træ, der anvendes i byggeriet, er bæredygtigt, og der er blevet truffet et aktivt valg om at bygge med træ, der sikrer fremtidens skove.

PEFC-certificeret træ og træprodukter er let tilgængelige til dine byggeprojekter, og kan komme fra en lang række globale leverandører. Byggeprojekter opnår en PEFC sporbarhedscertificering ved at demonstrere ekspertise inden for ansvarligt indkøb af træmaterialer. 

WAF 2020 - Vigtige datoer

Tilmelding åbner - early-bird frist: 10. april 2020

Sidste tilmeldingsfrist: 22. maj 2020

Finalisterne offentliggøres: slut juni 2020

Vinderne offentliggøres af jury: 4. december 2020

Yderligere information

- Besøg webstedet for World Architecture Festival
- Lær mere om prisen ”Best Use of Certified Timber
- Læs mere om Tzannes Architecture
- Læs mere om International House

Foto Credits: World Architecture Festival, Peter Bennetts

For yderligere information kontakt Morten Thorøe, Sekretariatsleder i PEFC Danmark, på tlf. +45 60 60 56 49 eller e-mail mt@pefc.dk.


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse