1. kvartal 2020: Velkommen til nye virksomheder

Flere og flere virksomheder bliver PEFC certificeret siden begyndelsen af 2020. 

1. kvartal 2020: Velkommen til nye virksomheder

2. april 2020 PEFC Danmark

De første tre måneder af 2020 har været fyldt med uforudsete hændelser - og desværre har langt de fleste har været negative. Men der er dog kommet noget godt ud 2020 for PEFC Danmark indtil videre. Her hos PEFC Danmark kan vi se en langsom, men positiv udvikling i mængden af certificerede virksomheder og skove. 

Omkring årsskiftet kunne vi konstatere, at vi gennem det sidste halvår af 2019 havde fået flere nye certifikatholdere, og at det PEFC certificerede skovareal var steget i Danmark. Denne udvikling kan vi også se på verdensplan, og det globale certificerede skovareal er nu på over 325 mio. hektar. 

I løbet af det første kvartal af 2020 har vi udvidet vores certificerede skovareal med omkring 550 hektar i Danmark. Efterhånden er ca. 40 % af de danske skove nu PEFC certificerede, så der er stadig plads til endnu flere skove og skovejere i vores system. Som skrevet i en tidligere nyhed nærmer vi os i Danmark de 300.000 ha PEFC certificeret skov. Så vi håber meget på at udviklingen fortsætter. 

Vi har desuden sagt velkommen til en række nye virksomheder, der alle er blevet certificeret i de seneste tre måneder:

PEFCs Fotokonkurrence 2020

Hvornår føler du dig #TætPåSkoven2020? Hvad end skoven betyder for dig, vil vi gerne se det. Udtryk dig selv gennem billeder med hashtagget #TætPåSkoven2020, og deltag i vores konkurrence på Instagram. På den måde er du med til at skabe synlighed om vigtigheden i at beskytte verdens skove. 

Mere information kommer snart. 


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse